Baro'da genç üyelere ruhsatları verildi

Baro’da genç üyelere ruhsatları verildi
Eskişehir Barosu’nun üye sayısı her geçen gün artıyor. Baro tarafından düzenlenen staj eğitimlerini başarı ile tamamlayan yeni üyelerin kabulü geçtiğimiz günlerde düzenlenen tören ile yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Baroya...


Eskişehir Barosu’nun üye sayısı her geçen gün artıyor. Baro tarafından düzenlenen staj eğitimlerini başarı ile tamamlayan yeni üyelerin kabulü geçtiğimiz günlerde düzenlenen tören ile yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Baroya ait hizmet binasında saygı duruşlu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende yeni avukatlar mesleğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.
Baro yönetim kurulu başkanı Rıza öztekin’inin açılış konuşması ile devam eden törene genç avukatların mutluluğunu yakınlarında törene katılarak paylaştı. Barodaki üye sayısının giderek yükseldiğini belirten yönetim kurulu başkanı öztekin “ Yeni üyelerimize meslek yaşamlarında başarılar dilerim “dedi. Törende yedi yeni avukata önce cübbeleri giydirildi ardından rozetleri takılarak çalışma ruhsatları teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.