İnönü'de anma programı

İnönü’de anma programı
  Eskişehir İnönü İlçesi Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenledi.   Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen...

 


 


Eskişehir İnönü İlçesi Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenledi.


 


 


 


Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul öğretmenlerinden Firdevs çiçek’in günü anlam ve öneminin belirten konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından öğrencilerden Merve Bozmaz çanakkale Şehitlerine adlı şiiri okudu. 11/B sınıfı öğrencilerinin oluşan çanakkale Geçilmez oratoryosu ve devamından çanakkale Geçilmez adlı kısa film izlendi. Program okul öğrencilerinde Semanur Bütün’ün okuduğu Dua adlı şiir ile tamamlandı. 


İnönü Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu konferans Salonu’nda gerçekleşen programa
İlçe Kaymakamımız Mustafa Taş, İlçe Jandarma Komutanı Yakup İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük kurum amirleri ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.