Fotoğrafçılar, fotoğraflandı

Fotoğrafçılar, fotoğraflandı
 Geçtiğimiz günlerde Eskişehir de faaliyete geçirilen fujifilm dijital ürünler işyeri tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı. Çeşitli illerden Eskişehir’e gelen amatör ve profesyonel fotoğrafçılar...

 


Geçtiğimiz günlerde Eskişehir de faaliyete geçirilen fujifilm dijital ürünler işyeri tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı.


 


çeşitli illerden Eskişehir’e gelen amatör ve profesyonel fotoğrafçılar hafta sonu şehrin çeşitli yerlerine dağılarak birbirinden güzel görüntüler için deklanşörlerine bastı.


Fujifilim Eskişehir Showroom tarafından bu tür etkinliklerin düzenleneceğini belirten Selman Akyol, Eskişehir’de gerçekleştirilen etkinliğe katılımın beklenenin üzerinde olduğunu kaydetti. Yeni işletmede fotoğraf ve makineleri konusunda gerekli her türlü bilginin verildiğini de hatırlatan Akyol, Showroom’un İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı üzerinde faaliyet gösterdiğini söyledi. Fotoğraf severler gün boyu kentin değişik mekanlarında çekim yaptı. Etkinliğin önümüzdeki hafta sonu da tekrarlanacağı hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.