Albay ve araştırma görevlisi gözaltında

Albay ve araştırma görevlisi gözaltında
Eskişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada hakkında yakalama kararı bulunan ve meslekten ihraç edilen albay ile bir araştırma görevlisi gözaltına alındı. Edinilen...



Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETö/PDY) yönelik soruşturmada hakkında yakalama kararı bulunan ve meslekten ihraç edilen albay ile bir araştırma görevlisi gözaltına alındı. 


Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan ve meslekten ihraç edilen albay Y.K.'yi gözaltına aldı. 
öte yandan şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından soruşturmanın devam ettiği Bayburt'a gönderileceği öğrenildi.


ARAŞTIRMA GöREVLİSİ GöZALTINA ALINDI 

Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETö/PDY) yönelik hakkında yakalama kararı bulunan bir kadın araştırma görevlisi gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan Hacettepe üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen S.ö.'yü gözaltına aldı. 
Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.