Çaylar Kazım Kurt'tan

Çaylar Kazım Kurt’tan
 Eskişehir’in yeni cazibe merkezi olan Hamamyolu Caddesi, hafta sonu 7’den 70’e Eskişehirlilerin akınına uğradı. Güzel havanın da keyfini çıkan Eskişehirliler için Odunpazarı Belediyesi’nin bir sürprizi vardı. Hamamyolu...

 


Eskişehir’in yeni cazibe merkezi olan Hamamyolu Caddesi, hafta sonu 7’den 70’e Eskişehirlilerin akınına uğradı.


 


Güzel havanın da keyfini çıkan Eskişehirliler için Odunpazarı Belediyesi’nin bir sürprizi vardı. Hamamyolu Caddesi’nde Odunpazarı Belediyesi tarafından işletileceği kafelerden biri faaliyete geçti. Cumartesi ve Pazar bu kafede ücretsiz çaylar ücretsiz dağıtılırken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da çaylarını yudumlayan vatandaşlarla bol bol sohbet etti. 


 


Ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Kurt,  “Yine hafta sonunu Hamamyolu’nda geçiren hemşehrilerimle birlikteyiz, hava güzel, sohbet güzel. Ayrıca hafta sonu Hamamyolu’nda çaylar bizden.” dedi.


Açılış için gün sayan Hamamyolu Caddesi’nde çocuklar için yer alan oyun alanları büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor. İçindeki çocuğu hala yaşatanların ve çocukların mutluğu ise görmeye değer. Hamamyolu Caddesi’nde Eskişehirlilerin beğenisini kazanan bir diğer nokta da köprü oldu. üzerinde bulunan cam, ahşap ve seramik eserler ile adeta açık hava sanat galerisine dönüşen köprüye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Eserleri tek tek inceleyen vatandaşlar, eserlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.