Lokantacılara kayyum atanacak

Lokantacılara kayyum atanacak
 Arapsaçına dönen Eskişehir Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulunun iptal edilmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Yapılan seçimde sandıklardan bir oyun fazla çıkması nedeniyle iki ayrı başkan adayının itirazları...

 


Arapsaçına dönen Eskişehir Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulunun iptal edilmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Yapılan seçimde sandıklardan bir oyun fazla çıkması nedeniyle iki ayrı başkan adayının itirazları sonucu olağan genel kurul iptal edilmişti.


İlçe seçim kurulunun almış olduğu iptal kararından sonra devreye giren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği devreye girdi. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan birlik yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen, seçimi iptal edilen lokantacılar odasına üç kişilik kayyum atanacağını söyledi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Birsen “üç kişiden oluşan kayyum odayı seçime taşıyacak. Tepebaşı ilçe seçim kurulu tarafından belirlenecek seçim tarihi daha önceki gibi Pazar günü olarak kararlaştırılacak. Belirlenecek tarih ve saatte başlayacak kongre sadece divan kurulu oluşturulacak. Bir aydan az olmamak kaydıyla en fazla 60 gün içinde seçim tekrarlanacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevlileri gözetiminde lokantacı esnafı yeniden poy kullanarak başkan ve yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.