"Sağduyu galip gelecek"

“Sağduyu galip gelecek”
Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, yoğun tempoda devam eden seçim çalışmalarına üye ziyaretleri ile devam ediyor. Başkan Adayı Sezer, çalışmaları sırasında Eskişehir ekonomisinin birlik ve  beraberliğe olan ihtiyacından...

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, yoğun tempoda devam eden seçim çalışmalarına üye ziyaretleri ile devam ediyor. Başkan Adayı Sezer, çalışmaları sırasında Eskişehir ekonomisinin birlik ve  beraberliğe olan ihtiyacından söz ediyor.


Şehrin çeşitli bölgelerinde yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Adayı Sezer, kentin ihtiyaç duyduğu bütünlüğün kendi dönemlerinde hayata geçeceğini söyledi.

SAĞDUYU GALİP GELECEK

Seçim yarışı içerisinde yaşanan bölünmelerin, ayrışmaların en büyük zararı üyelere verdiğini dile getiren Sezer, “Eskişehir’in ticaret dünyası kendileri dışında yaşanan gelişmelerden oldukça sıkılmış durumda. Ticaretin günümüzde çok zor yapıldığı bir dönemde, asıl sorunlar yerine suni gündemlerle kişisel kaygıların ön plana çıkarılması herkesi etkiliyor. Eskişehir’imizin ticaret erbapları kavga değil, sağduyunun galip geldiği, birlik ve  beraberlik istiyor. Bu  bütünlüğü sağlayacak tek taraf bizim genç ve dinamik ekibimizdir” dedi.

BİZ üYEDEN YANAYIZ

Proje ve çözüm odaklı bir ekiple yola çıktıklarını ve sadece üyeden yana taraf olduklarının da altını çizen Başkan Adayı Ayhan Sezer, “Sadece şehrimiz ve üyelerimizin çıkarlarını koruyacak bir anlayışla göreve geliyoruz. Bizim tarafımız net ve kesindir. Biz sadece üyemizin çıkarları ve menfaatlerinin yanındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. üyelerimiz kendi içlerinden çıkan bizleri 7 Nisan’da göreve getirerek büyümenin ilk adımını atacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.