MÜSİAD'dan Ankara çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara çıkarması
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, CHP Eskişehir...

MüSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan Başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’ da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer ile görüştü.


MüSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı Ak Parti Genel Merkez’de ziyaret etti. MüSİAD üyelerini makamında ağırlayan ve isteklerini dinleyen Karacan, Görüşmelerin verimli ve olumlu geçtiğini ve ziyaretlerinden dolayı MüSİAD Yönetimine teşekkür etti. MüSİAD Yöneticileri ile TBMM’ deki makamında ağırlayan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, İş dünyasında ve yaşanan sorunları istişare edip son dönemdeki teşvik desteklerinin olumlu yansımalarını paylaştılar. CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer ise, “Eskişehir’imizin ekonomisine kim katkı sağlıyorsa ona minnettarız”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.