Huzurevinde yaşlıların saç bakımını yaptılar

Huzurevinde yaşlıların saç bakımını yaptılar
Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine bağlı olan Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası başkan ve üyelerinden oluşan bir heyet Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı huzurevlerini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.Huzurevinde...

Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine bağlı olan Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası başkan ve üyelerinden oluşan bir heyet Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı huzurevlerini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.


Huzurevinde barınan yaşlılara yönelik çeşitli aktivitelerde bulunan oda üyeleri başkan Fethi özkara gözetiminde saç ve cilt bakımı yaptı. Gün boyu huzurevlerindeki yaşlıların gerekli ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Berber ve Kuaförler Odası yönetim kurulun başkanı Fethi özkara “Yılın belirli günlerinde huzurevlerini ziyaret ederek, büyüklerimizin saç bakımlarını yapıyoruz.Bu yıl da bahar mevsiminde üyelerimiz ile birlikte gelerek yaşlılarımızın saç ve cilt bakımlarını üstlendik “dedi.Yaşlılara yönelik gerçekleştirilen etkinlikten dolayı huzurevi idarecileri tarafından Berber ve Kuaförler Odası Başkanı özkara’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.