"Kim atasını öldürmek ister ki?"

“Kim atasını öldürmek ister ki?”
Eskişehir de babasını bıçakladığı iddiasıyla bir süreden beri tutuklu bulunan katil zanlısı Emrah Ö,çıkarıldığı mahkemede savunma yaptı. Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde Emek Mahallesi Oruçbey Sokak içerisindeki ikametlerinde...

Eskişehir de babasını bıçakladığı iddiasıyla bir süreden beri tutuklu bulunan katil zanlısı Emrah ö,çıkarıldığı mahkemede savunma yaptı. Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde Emek Mahallesi Oruçbey Sokak içerisindeki ikametlerinde imam nikahlı eşi ile tartıştıkları sırada araya giren babası Fahri ö isimli şahsı bıçaklamak suretiyle öldürmek suçundan yargılanan zanlı çıkarıldığı 1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde ifade verdi.


Kız kardeşi ile annesinin de tanıklık yaptığı ancak şikayetçi olmadıkları Emrah ö savunmasında göz yaşına boğularak “Hangi evlat atasını öldürmek ister ki” dedi.Olaydan dolayı çok pişman olduğunu dile getiren zanlı “Olay akşamı eve geldim.İmam nikahlı eşimle tartışmaya başladık.Evin mutfak kısmındaydık.Kendisinden ayrılmak istiyordum.Kabul etmiyordu.Tartışmanın ardından babam içeriye girdi.Elindeki bastonla bana vurmaya başladı.Karışamaması için dil döktüm.Boğuşma sırasında yere savruldu ve bıçak saplandı.Bende evden ayrıldım ve Ankara ya gittim.Daha sonra polis gelip beni yakalayarak Eskişehir’e getirdi.Pişmanım keşke bunlar yaşanmasaydı da babam hayatta olsaydı “dedi.Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için dava duruşmasını ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.