CHP İl Danışma Kurulunu topladı

CHP İl Danışma Kurulunu topladı
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2018 yılının ilk İl Danışma Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi.İl Başkanı Sinan Özkar’ın açılış konuşması ile başlayan il danışma kuruluna Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2018 yılının ilk İl Danışma Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi.


İl Başkanı Sinan özkar’ın açılış konuşması ile başlayan il danışma kuruluna Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İsak Gündoğan, Han belediye Başkanı Erdal şanlı, milletvekili Utku çakırözer, il ve ilçe yöneticileri ile danışma kurulu üyeleri katıldı.


Parti çalışmalarının değerlendirildiği ve önümüzdeki seçimlerin hazırlığının konuşulduğu toplantıda, bugün yapılacak olan oturma eylemi de konuşuldu.


BUGüN OTURMA EYLEMİ YAPILACAK


CHP, parlamenter sistemi bitirip başkanlık sistemini getiren referandumun yapıldığı 16 Nisan'da(BUGüN) 81 ilin kent merkezlerinde oturma eylemi yapacak. Ortak bildirinin okunacağı oturma eyleminde 'OHAL değil, demokrasi istiyoruz' denilecek.


Eskişehir’de CHP’lilerin buluşma noktası Odunpazarı Meydanı olacak. Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi M.Ali çelebi,Burdur MV. Mehmet Göker,Eskişehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katılacağı oturma eylemi saat 12.00’de başlayacak saat 13.00’te sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.