Haydi çocuklar Odunpazarı'na!

Haydi çocuklar Odunpazarı’na!
 Odunpazarı Belediyesi; aydınlık Türkiye’nin geleceği çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında geçirsin diye Odunpazarı Meydanı’nda bir dizi etkinlik düzenliyor.   Odunpazarı Belediyesi,...

 


Odunpazarı Belediyesi; aydınlık Türkiye’nin geleceği çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı şölen havasında geçirsin diye Odunpazarı Meydanı’nda bir dizi etkinlik düzenliyor.  


 


Odunpazarı Belediyesi, her sene olduğu gibi 2018 yılında da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı şölen havasında kutlayacak.


23 Nisan 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydan'ında gerçekleşecek olan etkinliklerde; çocuk tiyatroları, şiirler, yüz boyama, sihirbaz ve jonglör gösterileri, şişme oyun parkı ile çocuklara özel konserler olacak. Etkinlikler saat 13:00'te başlarken, gün boyu devam edecek. çocuklar için birçok sürprizin de yer alacağı etkinliklerle, çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak.


Odunpazarı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı kutlamaları23 Nisan çocuk Korosu Konseri ile devam edecek. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan konser, saat 20.00’de başlayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.