9. Sanat Çalıştayı sona erdi

9. Sanat Çalıştayı sona erdi
Tepebaşı Belediyesi’nin 6 ülkeden 23 sanatçının katılımı ile gerçekleştirdiği 9’uncu Uluslararası Sanat Çalıştayı sona erdi.  Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Japonya ve Ukrayna’dan ressamların...

Tepebaşı Belediyesi’nin 6 ülkeden 23 sanatçının katılımı ile gerçekleştirdiği 9’uncu Uluslararası Sanat çalıştayı sona erdi. 



Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Japonya ve Ukrayna’dan ressamların katıldığı çalıştay, 5 günlük sürecin ardından Tepebaşı Belediyesi Merkez Sergi Salonu’nda düzenlenen sergi açılışı ve kapanış töreni ile tamamlandı


“çOK öNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” 
Kapanış töreninde son olarak söz alan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, Tepebaşı’nda başlatılan sanatsal çalışmaların geldiği noktaya değinerek, “Bu çalıştaylar sonucunda, 9 sempozyumda 359 tane eserimiz oldu. çok ciddi bir koleksiyon. Pişmiş Toprak ve Sanat çalıştayı’nın, büyük bir sergi salonu ve müzeyle sonuçlanması hedefimiz var. çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tepebaşı’nda yine çok önemli işlere imza atacağız. Pişmiş Toprak Sempozyumu, Sanat çalıştayı ve Şiir Buluşması’na gelen dostlarımız, ülkelerine döndüklerinde Eskişehir’in birer sanat elçisi oluyor. Bir yönde Tepebaşı’nın tanıtımını yapıyorlar. Burada şehir kazanıyor, Tepebaşı kazanıyor, insan kazanıyor” diye konuştu. 
Törende konuşmaların ardından sanatçılara ve sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Daha sonra çalıştaya katılan sanatçıların 5 gün süresince çalışarak ortaya çıkardıkları eserlerin incelenmesi ile tören sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.