Kediye ilanla 'süt anne' buldu

Kediye ilanla ’süt anne’ buldu
Eskişehir’de sokakta bulunan bir kediyi kendi yavrularından ayırmayarak emziren anne kedinin şefkati görenlerin yüzünü gülümsetirken hayrete düşürdü.  Eskişehir’de bir hayvansever olan Asalet Savgınoğlu, sokağa atılmış...

Eskişehir’de sokakta bulunan bir kediyi kendi yavrularından ayırmayarak emziren anne kedinin şefkati görenlerin yüzünü gülümsetirken hayrete düşürdü. 



Eskişehir’de bir hayvansever olan Asalet Savgınoğlu, sokağa atılmış olan anne ve yavru kedileri evine getirerek bakmaya başladı. Kedileri sahiplenen 39 yaşındaki Asalet Savgınoğlu, bir internet sitesinde yavru kedi için süt anne arayan genç kızın paylaşımını gördü. Kız ile iletişime geçerek kediyi alan Savgınoğlu, yavruyu diğerlerinin yanına koyunca gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Anne kedinin yanına giderek emmeye başlayan yavru, diğer kedilerle de adeta kardeşleriymiş gibi anlaştı. Bunun bir anne şefkati ve insanlığa örnek bir davranış olduğunu söyleyen Savgınoğlu, yavru kedileri ilerde sahiplendireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.