"Önceliğimiz hizmet olacak"

“Önceliğimiz hizmet olacak”
Eskişehir Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 3 adaylı ETO seçimlerde öne...



Eskişehir Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 3 adaylı ETO seçimlerde öne çıkan Metin Güler  ve ekibi görevlerine kaldığı yerden devam etmenin gururunu yaşarken, %65’i yeni isimlerden oluşan ETO yönetim kadrosu içerisinde Komite, Meclis ve Yönetim Kurulunda  ESGİAD’dan 15’in üzerinde üyenin ve yöneticinin bulunması Metin Güler ve Ulaş Entok un karşılıklı gurur kaynağı olduğu dile getirildi.
Geleceğin işadamlarının yetiştirilmesinde hassasiyet gösteren ESGİAD, ETO ile ortak yürütülecek projeleri değerlendi. Kişisel gelişim ve girişimciliği ön planda tutan ESGİAD Başkanı Ulaş Entok kalifiye yönetici ve personel yetiştirilmesi konusunda ETO Akademi ile ortak hareket etmeyi planladıklarını dile getirdi.
ETO Başkanı Metin Güler kalabalık ve enerji dolu ESGİAD ekibini ağırlamaktan memnun olduğunu ve samimiyet duygumuzun her zaman önceliğimiz olması gerektiği düşüncesini paylaşarak Komite ve mecliste yer alan ESGİAD’lıları tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.