ESMEK Kursiyerlerinden Karma Sergi

ESMEK Kursiyerlerinden Karma Sergi
Kurulduğu günden bu yana binlerce kursiyere hem meslek hem hobi edinme konusunda yol gösteren ve ders veren ESMEK, kursiyerlerin farklı tekniklerle yaptığı resimleri Karma Resim Sergisi ile Eskişehirli sanatseverlerin beğenisine sundu.Haller...



Kurulduğu günden bu yana binlerce kursiyere hem meslek hem hobi edinme konusunda yol gösteren ve ders veren ESMEK, kursiyerlerin farklı tekniklerle yaptığı resimleri Karma Resim Sergisi ile Eskişehirli sanatseverlerin beğenisine sundu.

Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide 108 kursiyerin sulu boya, karakalem, yağlı boya gibi değişik resim teknikleriyle çalıştıkları 200’den fazla tablo bulunuyor. Sergiyi ziyaret etmek isteyen Eskişehirliler için ESMEK Karma Resim Sergisi 2 Mayıs 2018 çarşamba gününe kadar açık olacak.
Sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ESMEK Karma Resim Sergisi açılışında konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın Kaynak, sergide tabloları bulunan kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek hayal gücünüzü keşfetmeniz için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarına Eskişehirlileri beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.