Kızılay dünya çocuklarını ağırladı

Kızılay dünya çocuklarını ağırladı
TRT’nin 40.sını düzenlemiş olduğu Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 650 çocuğu Türk Kızılay’ı Eskişehir Şubesi Eskişehir’de ağırladı. Dünya...



TRT’nin 40.sını düzenlemiş olduğu Uluslararası 23 Nisan çocuk Şenliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 650 çocuğu Türk Kızılay'ı Eskişehir Şubesi Eskişehir’de ağırladı.

Dünya çocuklarının eğlenceli vakit geçirdiği şenlikte çeşitli oyunlar ve minikler tarafından taekwondo gösterisi gerçekleştirildi.
Şenlikte; Kızılay Genel Başkanvekili ve Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlkyardım Eğitim Merkezi Eğitmenleri ve Şube Personeli aktif olarak yer aldı.
Şube Başkanı Yüksel Girgin yaptığı açıklamada “Bugünü kıymetli çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, saygıyla, şükranla anıyor, 23 Nisan çocuk Bayramının bütün çocuklara, bütün dünya çocuklarına mutluluk, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. TRT’ye böyle güzel bir hizmete imza attığı için, bunu bir gelenek haline getirdiği için teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.