Yılsonu Dans Gösterileri büyüledi

Yılsonu Dans Gösterileri büyüledi
 Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne bağlı Spor Dans Merkezi Yılsonu Gösterisi gerçekleştirdi.Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Odunpazarı Belediye...

 


Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne bağlı Spor Dans Merkezi Yılsonu Gösterisi gerçekleştirdi.


Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda Eskişehirli katıldı.


BAŞKAN KURT: “GURURLUYUZ”


Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, “Elinize, yüreğinize sağlık. Türkiye’nin aydınlık geleceğinde 10. Yıl Marşı’nın 100. Yıl Marşı, 1000. Yıl Marşı olmasını diliyorum. Biz, hiçbir zaman umudumuzu kaybetmemiştik.  Bugün gerçekten haklı olduğumuzu gördük. Kazanacağız, gururluyuz ve tamam diyoruz” dedi.


Gerçekleştirilen programda 2017-2018 eğitim döneminde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan dans atölyelerine giden atölye katılımcıları hünerlerini gösterdi. Aerobik, Zeybek, Zumba, Oryantel, Samba, Mambo ve Step/Aerobik gibi birçok dalda eğitim alan kursiyerlerin sergilediği gösteriler, gelen konuklar tarafından tam not aldı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği yılsonu dans gösterisinde 114 atölye katılımcısı yer aldı. 32 farklı müzik ve dansın kullanıldığı gösteri, hep birlikte söylenen 10. Yıl Marşı ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.