Atayurt'ta dev zirve

Atayurt’ta dev zirve
Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesinde (Aggz’18)   Atayurtlu gençlerin yanı sıra, Eskişehir ve il dışındaki seçkin okullardan katılımcı olan 150 öğrencinin katılım ile gerçekleştiAtayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet...


Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesinde (Aggz’18)   Atayurtlu gençlerin yanı sıra, Eskişehir ve il dışındaki seçkin okullardan katılımcı olan 150 öğrencinin katılım ile gerçekleşti

Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın yaptığı açılış konuşmasında; kurum olarak, öğretim ortamı yaratmanın asıl hedefleri arasında olduğunu ve hayal kurabilen bir bireyin bunu gerçekleştirebilecek güce de sahip olduğuna inandıklarını dile getirdi.
Açılış gününde ayrıca ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Magnezit A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Bulur, STFA Eğitim Vakfı Genel Müdürü ve Khan Academy Türkçe Direktörü Alp Köksal, Film/Dizi Yapımcısı (Tims Production) Timur SAVCI, Seslendirme Sanatçısı Harun Can ve Aktör Murat Serezli kendi başarı öykülerini paylaştılar.
Zirvede ayrıca IBM Teknoloji Akademisi üyesi/Yönetici IT Mimarı Kıvanç Uslu ve Bloomberg HT Program Sunucusu Sami Altınkaya katılımcılara teknoloji ve girişimcilik arasındaki etkileşim ve girişimcilikteki yeni teknolojik ve iletişim trendleri konularında unutulmaz birer sunum yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.