Gündoğan'dan İŞKUR'a tepki

Gündoğan’dan İŞKUR’a tepki
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında alınacak olan işçilerin alımlarıyla ilgili haksızlık yapıldığını söyledi.Başkan Gündoğan, İŞKUR’un Toplum...


Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, İŞKUR’un Toplum Yararına çalışma Programı (TYP) kapsamında alınacak olan işçilerin alımlarıyla ilgili haksızlık yapıldığını söyledi.

Başkan Gündoğan, İŞKUR’un Toplum Yararına çalışma Programı (TYP) kapsamında alınacak olan işçilerin alımlarıyla ilgili haksızlık yapıldığını AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanlığı tarafından verilen listeler sonucu alımın yapıldığını belirtti.
çalışacak kişi listelerinin AK Parti Mahmudiye ilçe Başkanlığı tarafından hazırlandığını belirten Gündoğan, “İŞKUR’un toplum yararı adı altında bir projesi var. Bu projeyle beraber 2018 yılında 6 aylık dönem içerisinde kurumlara işçi çalıştırılır yetkisi verildi. Mahmudiye ilçemizde İŞKUR’a 80’in üzerinde bir başvuru oldu. Ve bize verilen yetkide bizim söylemimiz adaletli şekilde dağıtılsın. Kura yöntemiyle olsun dememize rağmen İŞKUR tarafından bize 40 kişilik liste geldi. İŞKUR’a bunu sorduğumuzda bunu hangi kriterlere göre yaptınız dediğimizde bize söylenen gelir durumuna bakıldığı yönünde. 40 kişi içerisinde memur eşleri var. Daha sonra yaptırmış olduğum araştırmalara göre Mahmudiye AKP İlçe Başkanın vermiş olduğu listeye göre bu 40 kişi tespit edilmiş. Aynı zamanda 40 kişinin bazıları AKP’ye üye yapılmıştır. ülkemizde kurumlar bazı partilerin arka bahçesi oldu. İŞKUR’a yukarıdan baskı olduğunu görüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.