İyi Parti aday adayları tanıtıldı

İyi Parti aday adayları tanıtıldı
Düzenlenen tanıtım toplantısına 36 aday adayından büyük çoğunluğu katıldı.İyi Parti Eskişehir İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’inci dönem milletvekilliği seçimine ilişkin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde...


Düzenlenen tanıtım toplantısına 36 aday adayından büyük çoğunluğu katıldı.

İyi Parti Eskişehir İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’inci dönem milletvekilliği seçimine ilişkin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde aday adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

İyi Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen törende 36 aday adayı partililere ve basına kendilerini tanıttı.
Katılımın oldukça yoğun olduğu programda kısa bir konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Ramis Tunca, dün Ankara’da açıklanan partilerinin seçim bildirgesini partililerle paylaştı.
Tunca, konuşmasında şu ifadeler yer verdi: “Teşkilatımızla ve İYİ Partimizin, iyi insanları ile yaklaşık 40 gündür yaptığımız seçim çalışmalarımız 36 arkadaşımızın katılımıyla güçlenerek devam ediyor. Teşkilatımız olarak ve 36 aday adayımızla 24 Haziran’a kadar yol yürüyeceğiz ve seçimlerden galip çıkacağız.”
İYİ Parti Eskişehir milletvekili aday adayı isimleri ise şu şekilde tanıtıldı:
Ahmet Dinç, Ahmet Vural, Alişan Şahin, Arif Geçkalan, Arslan Kabukçuoğlu, Duygu Gökkaya çalı, Ebru Servi, Emre Demir, Eren Ekmen, Erkan Bursalı, Faruk Gültekin, Gökçe Yatmaz, Gülçin Yapıcı Yıldız, Hande Topbulut, Hayati Erdem, Hüseyin Taşer, Mecit Hazır, Mehmet Emin Yeşil, Orhan Kesikoğlu, Mehmet Tunca, Selvihan Ekiz, Şenel Altun, Turhan Kaya, Volkan Ferlibilek, Yağmur Gürsöğüt, Yalçın Ulupınar, Yılmaz özçelik, Yusuf  Ziya Bakırhan, Zafer Sabuncuoğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.