"Eskişehir daha büyük işler başarır"

“Eskişehir daha büyük işler başarır”
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Fransa Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Eric Soulier ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Kültür Müsteşarı...


çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Fransa Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Eric Soulier ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Kültür Müsteşarı Eric Soulier ve beraberindeki heyet öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Eskişehir’de gerçekleştirilen kültür sanat çalışmaları hakkında Başkan Büyükerşen’den bilgi alan Soulier, şehrin tam anlamıyla eğitim, kültür ve sanat şehri olduğunu ifade etti. Kültür sanat alanında Eskişehir ile iyi ilişkiler kurduklarını ifade eden Soulier “Eskişehir’in ve hemşehrilerinizin kültür sanata büyük ilgi duyduğunu bilerek geldiğim Eskişehir’de özellikle bu alanda gerçekleştirdiğiniz çalışmaları takdirle karşılıyorum. Türkiye’de yerel yönetimlerle ilişkimizin en iyi olduğu belediyelerden biri olan Eskişehir ile daha birçok büyük çaplı sanat projelerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise kültür ve sanat alanında her türlü iş birliklerine açık olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.