ETO Heyeti Anıtkabir'de

ETO Heyeti Anıtkabir’de
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74. Genel Kurulu dolayısıyla Ankara’da bulunan ETO heyeti, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin...


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74. Genel Kurulu dolayısıyla Ankara’da bulunan ETO heyeti, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu dolayısıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, konseyler, oda ve borsa başkanları, delegeler, Anıtkabir’i ziyaret etti. TOBB’un Anıtkabir ziyaretinde Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Kutlu, Ali Koşar, ETO Meclis Başkanı Halil İ. Ara,  Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali ve ETO’nun TOBB delegeleri yer aldı. Eskişehir Ticaret Odası heyeti TOBB delegeleri ile birlikte, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.