Hergün bir köyde iftar

Hergün bir köyde iftar
Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren her akşam köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde iftar yemeği düzenliyor. Odunpazarı Belediyesi tarafından her akşam farklı bölgelerde verilen iftar...


Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren her akşam köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde iftar yemeği düzenliyor.

Odunpazarı Belediyesi tarafından her akşam farklı bölgelerde verilen iftar yemekleri, mahalle sakinlerini bir araya getiriyor.
 Odunpazarı Belediyesi, hazırlanan iftar programları kapsamında Karahüyük, Yörükkaracaören ve Yukarı Ilıca Mahalleleri’nde sonra Yassıhöyük Mahallesi’nde iftar programı gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı.
   Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan iftar yemekler, belediye personelleri tarafından mahalle sakinlerine ulaştırıldı. Ramazan coşkusunu birlikte yaşayan mahalle sakinleri, Ramazan’ın bolluk ve bereketini aynı sofra etrafında paylaştı. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, düzenlenen iftar programlarının Ramazan Ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini belirtti.
Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.