"Millet için iktidara talibiz"

“Millet için iktidara talibiz”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Kızılinler Mahallesi’nde iftar programına katılarak, ardından kahvehanelerde yurttaşlarla bir araya geldi. Kızılinlerli’lerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, 24 Haziran’da...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer Kızılinler Mahallesi’nde iftar programına katılarak, ardından kahvehanelerde yurttaşlarla bir araya geldi.

Kızılinlerli’lerin talep ve sıkıntılarını dinleyen çakırözer, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde partisi için oy istedi. ülkenin geleceğinin CHP iktidarı ile şekilleneceğini belirten çakırözer, “24 Haziran’da CHP iktidarı ile Türkiye’yi yeniden demokrasi ve hukuk devleti yapacağız” dedi.
İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU
CHP’li çakırözer, Kızılinler’de iftar sofrasında yurttaşlarla bir araya geldi. çakırözer, Kızılinler’de yurttaşlarlaiftar sofrasında bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bugün burada, Kızılinler Mahallemizde, sizlerin bir evladı olarak aynı sofrada ekmeğimizi, aşımızı paylaşmak benim için bir onur.Akrabalarımızın bir bölümü Kızılinler’de yaşıyor.Kızılinlerimizin üretken, çalışkan insanları herkese örnek. Buradaki birlik, beraberlik ve kardeşlik soframızın hem ülkemize hem de tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.