"Geleceğimizi bilimle şekillendirmeliyiz"

“Geleceğimizi bilimle şekillendirmeliyiz”
 “Gençlik, aydınlık Türkiye’nin geleceği” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt; her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye,  onlara destek olmaya devam ediyor. Başkan Kazım kurt, son olarak Özel Atayurt Okulları...

 


“Gençlik, aydınlık Türkiye’nin geleceği” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt; her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye,  onlara destek olmaya devam ediyor.


 


Başkan Kazım kurt, son olarak özel Atayurt Okulları tarafından bu yıl 16’ıncısı gerçekleşen Bilim Proje Fuarı’nı gezdi.  Vilayet Meydanı’nda düzenlenen fuarda 120 öğrenci tarafından hazırlanan 62 projeyi inceleyen Başkan Kurt, öğrencilerden hazırladıkları projelerle ilgili bilgi aldı.


 


ATAYURT OKULLARININ BİLİM ŞENLİĞİNDE SOLUCAN GüBRESİ PROJESİ


öğrencilerin projelerinden biri de Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün de çalışma yürüttüğü Solucan Gübresi ile ilgiliydi. 6. Sınıf öğrencisi Tuna özen, solucanların beslenmesi konulu projesinde belediyemizden destek istemiş ve ortak çalışma yürütmüştü.


Türkiye’nin en modern solucan gübre tesisini tamamlamak üzere olan Odunpazarı Belediyesi’nin Tuna özen ile yürüttüğü çalışma büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi Bilim Proje Fuarı’nda da devam etti. özen’in Bilim Proje Fuarı’nda kurduğu stant yurttaşların ilgisini çekti. özen, vatandaşlara organik tarım organik gübre ve solucanlar hakkında bildiler verdi.


 


“BU GENçLERİMİZİN İçİNDEN çOK BAŞARILI BİLİM İNSANLARI, HOCALAR, MüZİSYENLER YETİŞECEK”


öğrencilerin gerçekleştirdiği müzik dinletisine de katılan Başkan Kurt, öğrencilere başarılar diledi. Başkan Kazım Kurt yaptığı konuşmada, “ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarabilmek için bilim konuşmalıyız, bilimsel çalışmalara her zamankinden daha fazla önem vermeliyiz. Geleceğimizi bilimle şekillendirmeliyiz. Bilime yatırım yapmalıyız. Gençlerimizin her birinin içinde keşfedilmeyi bekleyen cevher var. Bu gençlerimiz şanslılar çünkü yetenekleri keşfedilmiş, böyle güzel projelere imza atmışlar. Bu gençlerimizin içinden çok başarılı bilim insanları, hocalar, müzisyenler yetişecek, ben buna inanıyorum. Ellerine, emeklerine sağlık, hepsine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.