"Siyaseti ilkeler üzerinden yapıyoruz"

“Siyaseti ilkeler üzerinden yapıyoruz”
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Eskişehir Saadet Partisi (SP)adayları çalışmalarına başladı. Seçim öncesi ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi Eskişehir...


24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Eskişehir Saadet Partisi (SP)adayları çalışmalarına başladı.

Seçim öncesi ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili adayları ile partili yöneticilerden oluşan bir heyet dün gazetemizi ziyaret ederek yazı işleri müdürümüz Murat Taşkın ile bir araya geldi. Milletvekili adayı olan Fesih Bingöl, Nazif Ayaz, Serap Demir, Muhammed Güney, Muhammed Ali Köse, Yasin Yentürk ile Adil Keser, seçim öncesi çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette söz alan Saadet Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Fesih Bingöl Saadet Partisi olarak şahıslar üzerinden değil ilkeler üzerinden siyaset yaptıklarını belirterek “Siyaset tarzımız bir kişinin gitmesi üzerine değil, yanlış bir sistemin düzelmesi üzerinedir. 16 yıllık iktidarın ülkeyi getirdiği nokta her alanda ortada. Seçimin erken değil baskın seçim olduğunu ve ülkeyi bu tablo içine sokanların buna mecbur kaldığı kanaatindeyiz. Saadet Partisi olarak sahadayız. ülke gerçeklerini halka anlatıyoruz. Bu seçimlerde 2002 seçimleri benzeri bir tablo, bu iktidar içinde yaşanabilir düşüncesi taşıyor. Sahada bunu görüyoruz “dedi.  Ziyaretten memnunluk duyduklarını belirten gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Taşkın, Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili adaylarında çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.