Tekerlekli sandalye tek hayali

Tekerlekli sandalye tek hayali
Eskişehir’de geçirdiği bir trafik kazası sonucu bacağının birisini kaybeden 51 yaşındaki Sefa Özkan isimli şahıs kendisine uzanacak hayırseverlerin yardım eli bekliyor.1991 yılında Eskişehir Ankara karayolunun Kanlı pınar...

Eskişehir’de geçirdiği bir trafik kazası sonucu bacağının birisini kaybeden 51 yaşındaki Sefa özkan isimli şahıs kendisine uzanacak hayırseverlerin yardım eli bekliyor.
1991 yılında Eskişehir Ankara karayolunun Kanlı pınar mevkiinde meydana gelen trafik kazasından yaralı olarak kurtulan ancak sol dizinin altı ameliyatla alınan özkan, maddi imkânsızlıklar nedeniyle koltuk değneklerine mahkûm olduğunu söyledi.
Bu güne kadar hep koltuk değnekleri ile hareket edebildiğine işaret eden Sefa özkan “Akülü bir sandalye ye hasretim Parasızlıktan bir türlü alamadım. Koltuk değnekleri ile yürüyebiliyorum. Bel kısmıma değneklerle yürüdüğüm için baskı yapılmış. Bu sebeple belimden ameliyat oldum. Platin taktılar. Güçlükle hareket edebiliyorum. Yüzde 53 oranında engelli raporum mevcut. Daha iyi bir şekilde hareket etmemi sağlayacak akülü bir araca ihtiyacım var.iş de göremiyorum.Bu nedenle hayırseverlerin yardımını bekliyorum” dedi.Tunalı Mahallesi Kumal Sokak’ta ikamet eden özkan kendisine 0555 061 7068 nolu cep telefonundan da ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.