"Eskişehir'de büyük ilgi görüyoruz"

“Eskişehir’de büyük ilgi görüyoruz”
İyi Parti Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın gazetemize bir ziyarette bulunarak seçimlere dair görüşlerini açıkladı. Sayın, iki milletvekili çıkaracaklarını iddia etti.Gazetemiz ziyaretinde Genel Yayın Yönetmenimiz Burak...


İyi Parti Milletvekili Adayı ömer İbrahim Sayın gazetemize bir ziyarette bulunarak seçimlere dair görüşlerini açıkladı. Sayın, iki milletvekili çıkaracaklarını iddia etti.

Gazetemiz ziyaretinde Genel Yayın Yönetmenimiz Burak Türkmen ve Yazı İşleri Müdürümüz Murat Taşkın ile görüşen Sayın, 24 Haziran’da en iyi sonucu alacaklarını dile getirdi. Sayın, “Eskişehir İyi Parti’nin en iyi olduğu kentlerin başında geliyor. Bu şehirden aday olmayı kendim tercih ettim. önemli sayıda Emirdağlı nüfus var. Her ne kadar geçmişte kötü sonuçları olmuş olsa da ben bu seçimde hemşehrilerimin sahip çıkacağına inanıyorum. Almış olduğum izlenim bu yönde. Seçim çalışmalarına başladığım günden bu yana müthiş bir teveccüh var bana karşı. Eşim Eskişehirli. çocuklarım bu şehirde doğdu. İyi Parti’ye müthiş bir teveccüh var. Şu anda 2 milletvekili rahatlıkla çıkartacağımıza inanıyorum. Artık tamam diyecek herkes. Türkiye’nin hem İyi Parti iktidarına hem de Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığına ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.