Avcı; "24 Haziran dönüm noktası"

Avcı; “24 Haziran dönüm noktası”
AK Parti geleneksel bayramlaşma programı dün TÜLOMSAŞ düğün salonunda gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Milletvekili Adayları Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Dündar Ünlü, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba, Serhat Tunç, il ilçe...


AK Parti geleneksel bayramlaşma programı dün TüLOMSAŞ düğün salonunda gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya Milletvekili Adayları Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Dündar ünlü, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba, Serhat Tunç, il ilçe teşkilatı, belediye başkanları ve vatandaş katıldı.
OY KULLANMAK ZORUNDASINIZ
Her seçimde Türkiye’nin kritik noktalardan geçtiğini dile getirdiklerini anımsatan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, “24 Haziran seçimleri son durak. Bu seçim dönüm noktası. Sizden ricam bu hassasiyeti komşularınıza, akrabalarınıza, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini hala idrak edemeyenlere sizler hatırlatın. 7 Haziran’da bazı fantaziler yüzünden Türkiye az kalsın dar boğaza giriyordu. 5 ay kadar fetret dönemine girdi. Türkiye’nin benzer maceralara girmemesi için, istikrar için, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için bu seçimde aklınızla, vicdanınızla oy kullanmak zorundasınız” dedi.
MECLİS çOĞUNLUĞUNA İHTİYACIMIZ VAR
Son zamanlarda muhalefetin taktik değiştirdiğini ileri süren Avcı, “Cumhurbaşkanımızın önüne geçemeyeceklerini anladılar, taktik değiştirdiler. Tamam, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a atın ancak, milletvekilliğinde oy vermeyin diyorlar. Bu cumhurbaşkanının ayağına pranga vurmaktır. Sizler Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliği seçiminde AK parti logosunun altına mührü vuracaksınız. Cumhurbaşkanlığına verip, ‘Yok ben sıralamayı beğenmedim, yok kırgınım diyerek milletvekilliğine vermemek olmaz. Ciddi bir şekilde meclis çoğunluğuna ihtiyacımız var” diye konuştu.
ESKİŞEHİR çAĞ ATLADI
Eskişehir’e birçok yatırım yapıldığına değinen Avcı, “Eskişehir eğitimde, ulaşımda, sağlıkta çağ atladı. 15 yılda büyük yatırımlar geldi. Gelmeye de devam edecek. Şehrin içiyle ilgili şikayetler var. Yol, trafik su gibi sorunlar yaşandığına dair şikayetler geliyor. Bunun çözümü için tek çarenin de Mart 2019 seçimleri olduğunu vatandaşa biz söylüyoruz, sizler de söyleyin. Mart’ta güçlü bir şekilde hazırlanmak için 24 Haziran bir eşik” ifadelerini kullandı.
HALİK BİLMEZSE MALİK BİLİR
4 yıldır bu teşkilatın girdiği 4’üncü seçim olduğuna vurgu yapan AK parti Başkan Vekili Murat özcan ise, “Seçimlerde en tecrübeli kadroya sahibiz ve ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Bu hafta son haftamız. Saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim sonuçları açıklandığında iyi olduğunda konuşulan farklı olabilir ama eleştirildiğinde ilk akla gelen teşkilat olur. Olsun biz üzerimize düşeni yapacağız. Halik bilmezse malik bilir. Bu teşkilatın 4 yıldır nasıl özveriyle nasıl gayretle çalıştığını Allah da bilir biz de” dedi. Konuşmalar sonrasında teşkilat, katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaştılar.















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.