Modern işyerleri açılışa hazır

Modern işyerleri açılışa hazır
Eskişehir –Ankara karayolu üzerinde yer alan EMKO sitesinde faaliyet gösteren oto galericilerine yönelik inşa edilen yeni işyerleri açılışa hazır hale getirildi. Yapımına geçtiğimiz yıl Mayıs ayı içersinde başlanılan 34...


Eskişehir –Ankara karayolu üzerinde yer alan EMKO sitesinde faaliyet gösteren oto galericilerine yönelik inşa edilen yeni işyerleri açılışa hazır hale getirildi.

Yapımına geçtiğimiz yıl Mayıs ayı içersinde başlanılan 34 adet işyerinin tamamlandığı öğrenildi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Eskişehir’e kazandırılan modern işyerlerinin yeni çıkan bakanlık yönetmeliğine uygun halde yapıldığı bildirildi.
 Konu ile ilgili bilgi veren birlik yönetim kurulu başkanı Ekrem Birsen, 34 adet işyerinin önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Eskişehir de mevcut oto galerilerinin tamamen dolduğuna bu nedenle üçüncü bir galeriye ihtiyaç duyulduğuna işaret eden başkan Ekrem Birsen “Galerici esnafımızdan gelen yoğun talep üzerine birliğimize ait olan bu araziye yeni ve modern işyerleri yapıldı. İşyerlerinin inşaatı verilen süre içerisinde yüklenici firma tarafından tamamlandı. çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern işyerlerini hak sahibi galerici esnafımıza teslim edeceğiz “şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.