Uyuşturucuya bayram operasyonu

Uyuşturucuya bayram operasyonu
Emniyet müdürlüğü bünyesinde oluşturulan uyuşturucu ile mücadele ekipleri Ramazan Bayramında da boş durmadı. Takibe alınan adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen Eskişehir Polisi, 12 kişiyi uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla...


Emniyet müdürlüğü bünyesinde oluşturulan uyuşturucu ile mücadele ekipleri Ramazan Bayramında da boş durmadı. Takibe alınan adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen Eskişehir Polisi, 12 kişiyi uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla gözaltına aldı.

Uyuşturucuyla mücadele ekipleri, baskın düzenledikleri ikametlerde yaptıkları aramalarda satışa hazır hale getirilen Bonzai, Esrar, Hint keneviri, Metamfetamin cinsinden çok sayıda uyuşturucu özelliği bulunan madde ele geçirdi.

Eskişehir’de son günlerde özellikle uyuşturucu tacirlerine yönelik sıkı bir denetim yürüten ekipler tarafından daha önceden belirlenen ve takibe alınan çeşitli semtlerdeki ikametlere eş zamanlı geniş kapsamlı bir operasyon düzenlendi.
Uyuşturucu ticareti yapanlar hakkında gelen her türlü ihbarı anında değerlendiren ekipler, sokak aralarında bu işi yaparak gençleri zehirlemeye kalkan 12 kişiyi daha ele geçirdi. özellikle uyuşturucu trafiğinin yoğun olduğu Kuyubaşı mevkiini kıskaç altına alan narkotikle mücadele ekipleri, baskın düzenledikleri ikametlerde yaptıkları aramalarda satışa hazır hale getirilen Bonzai, Esrar, Hint keneviri, Metamfetamin cinsinden çok sayıda uyuşturucu özelliği bulunan madde ele geçirdi.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, yakalanan 12 kişiden 9’u hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan, 3 tanesinin de ticaret yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan zanlılar haklarında düzenlen evraklar ile nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi. Operasyonda ikametlerde ele geçirilen çok miktarda uyuşturucu madde polis tarafından imha edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.