Sayın'dan yoğun çalışma

Sayın’dan yoğun çalışma
İyi Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın, yoğun şekilde sürdürdüğü ziyaretlerinde Göçmen Evleri Sakinlerini de ziyaret etti. Sıcak bir karşılama ile karşılaşan Sayın, “Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu...



İyi Parti Eskişehir Milletvekili Adayı ömer İbrahim Sayın, yoğun şekilde sürdürdüğü ziyaretlerinde Göçmen Evleri Sakinlerini de ziyaret etti.

Sıcak bir karşılama ile karşılaşan Sayın, “Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Zihni çalışkan’ında katılımıyla düzenlediğiniz toplantı ve davetinize teşekkür ediyorum. Benim diğer yarımda muhacir göçmenidir. Eşim de göçmendir. Onun için sizden biriyim. Sorunlarınızı iyi biliyorum. Bu yüzden Eskişehir çalışmalarım arasında Göçmenlerin yaşadıkları ve doğdukları topraklar arasında sıkıntıları gidermek istiyorum. Bu alanda ekibimle çalışmalarım var. Bunu hayata geçirmek için 24 Haziran’a kadar, enişteniz olarak ben size emanetim, 25 Haziran’dan sonra siz bana emanetsiniz” diyerek, katılımcılarla tek tek özel konuşmalarda yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.