Hamamyolu'nda bayram havası

Hamamyolu’nda bayram havası
Odunpazarı Belediyesinin Eskişehir’e kazandırdığı modern Hamamyolu Caddesi, bayramı Eskişehir’de geçirenler başta olmak üzere şehir dışından gelenlerin adeta akınına uğradı. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak...


Odunpazarı Belediyesinin Eskişehir’e kazandırdığı modern Hamamyolu Caddesi, bayramı Eskişehir’de geçirenler başta olmak üzere şehir dışından gelenlerin adeta akınına uğradı.

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak Eskişehir halkına armağan edilen modern cadde, ramazan bayramı boyunca tıka, basa doldu. Alış veriş merkezlerinin yoğun olduğu güzergâh bayram öncesi olduğu gibi üç gün süren bayramda da boş kalmadı.
Belediye tarafından yapılan düzenleme sayesinde Eskişehir’in cazibe merkezi olan Hamamyolunda faaliyet gösteren esnaf da yaşanan kalabalıktan nasibini almanın mutluluğunu yaşadı. Bayram süresince işyerlerini açık tutan esnaf, yapılan alış verişlerden memnun olduklarını belirterek, Eskişehir’e modern bir cadde kazandıran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ettiklerini söyledi. Hamamyolu Caddesinin yenilenen çehresiyle birlikte ilk bayramı geride bıraktığına işaret eden vatandaşlarda “Bayramı Eskişehir’de geçirdik. Havanın güneşli olduğu saatlerde vaktimizi yakınlarımız ile birlikte Hamamyolunda geçirdik. Şehir dışından bayram ziyaretimizi gezenler bile yenilenen caddeye hayran kaldı’ diye konuştular. 7’den 70’e her yaşta insanın uğrak yeri haline gelen Hamamyolu Caddesi, bayram da şehri gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerinde büyük ilgisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.