Bozkır'ın ortasındaki sualtı sergisi

Bozkır’ın ortasındaki sualtı sergisi
 Anadolu’ya hayat veren Sakarya Nehri’nin doğduğu, ‘Bozkır’ın ortasında vaha Sakaryabaşı Su Altı Sergisi’ açıldı.AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın öncülüğünde, Çifteler Belediyesi ve Su Altı...

 


Anadolu’ya hayat veren Sakarya Nehri’nin doğduğu, ‘Bozkır’ın ortasında vaha Sakaryabaşı Su Altı Sergisi’ açıldı.


AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın öncülüğünde, çifteler Belediyesi ve Su Altı Spor Kulübü destekleriyle Türkiye’nin ilk dünyanın sayılı merkezi olan Sakaryabaşı Su Altı Sergisi’nin açılışına Eski Bakan ve AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, çifteler Belediye Başkanı Metin özen, MHP Milletvekili Adayı Kadir Bıyık, AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda davetli katıldı.


ANADOLU’NUN GöBEĞİNDEKİ DEĞER SAKARYANBAŞI


Krüvatör, SUFOD Başkanı ve Su Altı Fotoğrafçısı Ateş Evergin açılışta şunları kaydetti, “Böyle bir sergiye vesile olan ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Anadolu’nun ortasında böyle bir yerin kullanıma açılması bizler için neredeyse hayaldi. Sualtı fotoğrafçılığında en net görüntüleri denizde elde edebilirsiniz. Akarsu ve göller zor yerlerdir. Suları bulanık ve soğuktur. Bu yüzden Sualtı fotoğrafçıları genelde bu sulardan uzak durur.  Ama Sakaryabaşı’nda en net görüntüleri elde edebilmekteyiz, su neredeyse cam gibi net. Anadolu’nun göbeğindeki bu değere katma değer sağlamalı ve korumalıyız.  Sergimizdeki canlıların birçoğunu burada sergileyemedik. Ancak suyun içindeki canlıları da bilim dünyasına kazandırmalıyız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.