"Milletimizin hizmetkârıyız"

“Milletimizin hizmetkârıyız”
Sivrihisar ilçesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Sivrihisar Kaymakamlığı tarafından organize edilen ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti.  Vali Çakacak, öncelikle toplantıya katılanların...

Sivrihisar ilçesini ziyaret eden Vali özdemir çakacak, Sivrihisar Kaymakamlığı tarafından organize edilen ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti. 



Vali çakacak, öncelikle toplantıya katılanların geçmiş Ramazan Bayramını kutlayarak, muhtarlarımız aracılığıyla mahallerinin istek ve taleplerini dinledi. Vali çakacak, vatandaşların sorunlarına çare bulmak ve yaşamlarını kolaylaştıracak imkanları sağlamanın asli görevleri olduğunu belirtti. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla, kaliteli hizmetin vatandaşa daha çabuk ulaştırılması için daire müdürleri ile muhtarlarımızı bir araya getirdiklerini aktaran Vali çakacak, mahallelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarını en iyi bilen kişiler olan muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantılara büyük önem verdiklerini kaydetti. Eksiklerin giderilmesi noktasında muhtarların kendilerine ilettikleri sorunlara verdikleri önemi belirten Vali çakacak, muhtarların vatandaşlarla devlet arasında kamu hizmetlerinin daha iyi görülmesi açısından köprü görevi üstlendiğini kaydetti. 
Milletimize hizmet etmek için görevlendirildiklerini ifade eden çakacak, "Kamu görevlilerinden muhtarlarımızın ilettiği taleplere hassasiyetle davranmalarını rica ediyorum. Devletimizin emrinde, milletimizin hizmetkârıyız. Karşılıklı birbirimizi dinlediğimizde sorunlar daha kolay çözüme ulaşacaktır" şeklinde konuştu. 
Türkiye’nin her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu bildiren Vali çakacak, “Birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza etmeliyiz. ülkemizdeki insanların huzur, güven ve dayanışma içerisinde yaşaması bizler için çok önemlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.