"Altı ayda 53 Milyon Kredi"

“Altı ayda 53 Milyon Kredi”
Eskişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, 2018 yılının ilk altı ayında Eskişehir esnafına dağıtılan kredi miktarının 53 milyon olduğunu söyledi.Altı ay içinde 470 esnafa kredi verdiklerini ifade eden Suat...

Eskişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, 2018 yılının ilk altı ayında Eskişehir esnafına dağıtılan kredi miktarının 53 milyon olduğunu söyledi.


Altı ay içinde 470 esnafa kredi verdiklerini ifade eden Suat Er, “53 milyon gibi bir rakam Eskişehir piyasasındaki esnafa dağıtılan bir kredi.  Yılsonuna kadar 100 milyonun üzerinde olur. Bankadaki kredi faizleri yüzde 20’nin üzerinde.  Bizdeki kredi faizi yüzde 5 olması sebebiyle talep çok fazla. Hükümetle de plasman konusunda hiçbir sıkıntımız yok. İstemiş olduğumuz plasman düzenli bir şekilde geliyor. Bizde bunu düzenli bir şekilde Eskişehir’deki esnafa dağıtmaya çalışıyoruz. Bizim vermiş olduğumuz kredi işletme kredisi değil. Biz hem işyeri edindirme kredisi 500 bin TL, 10 yıl ödemeli hem sıfır araç kredisi  500 bin TL’ye kadar onu da verebiliyoruz. Artı 200 bin TL işletme kredisi olması sebebiyle kredilerimiz çok uygun. Talebimiz çok uygun, çok fazla. Başbakanın plasmanın arttırılacağı yönünde de bir müjdesi oldu. Seçimlerden sonra kredilerimizin daha da hızlanacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.