Başkan Ataç canlar ile buluştu

Başkan Ataç canlar ile buluştu
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Dayanışma Vakfı ve Alevi Derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Dayanışma Vakfı ve Alevi Derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ataç bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Dayanışma Vakfı çok amaçlı salonda düzenlenen kahvaltı programına katıldı.


Toplantıda ilk konuşmayı Alevi Vakıfları Federasyonu, Alevi Dernekleri Platformu ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı adına konuşan Yunus Emre Karabulut yaptı.


Ardından konuşan Başkan Ataç ise “Sizlerle buluşmak o kadar güzel ki. Bu mekanı her zaman evim gibi biliyorum, bu çatının altında büyük huzur buluyorum. Her gelişimde de bana bu güzel ev sahipliğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu bir kahvaltı toplantısı gibi olsa da kahvaltı bir bahane. Amaç bir araya gelmek, buluşmak, dertleşmek… Tabi önümüzde bir seçim var, hem de tarihimizin en önemli seçimi. Bildiğiniz gibi iki ittifak oluştu, Cumhur ve Millet İttifakı. Sayın Cumhurbaşkanı daha önceki yıllarda hep koalisyonlardan şikayet ediyor ve ülkenin koalisyonlar nedeniyle kötüye gittiğinden bahsediyordu. Allah’ın sopası yok, işte MHP ile bir koalisyon yapmak zorunda kaldı. Hem de koalisyon seçimden sonra kurulur, onlar seçimden önce kurdu. Bugün Avrupa demokrasi, hukuk anlamında güzel noktadaysa bu koalisyonlar sayesindedir. Bizim gibi 2 parti de değil, 6-7 parti ile koalisyonlar kuruluyor. Bu sayede ortak akıl ile halkın yararına işler yapılıyor” dedi.


Konuşmasının devamında Türkiye için değişim sürecinin başladığına dikkat çeken Başkan Ataç, “ülkemizde bu dönemde bir değişim, bir bahar havası var.  Eskişehir’de zaten güzel şeyler olacağından eminim, Muharrem İnce’nin en az yüzde 60 oy alacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.