Vahşi cinayetin nedeni iğrenç teklifmiş

Vahşi cinayetin nedeni iğrenç teklifmiş
Eskişehir’de bundan 0n iki yıl önce işlendiği ortaya çıkan vahşi cinayet olayının davasına dün devam edildi. Katil zanlısı Ayhan D. yaptığı savunmasında olayın maktul Hasan Ç. tarafından kendisine yapılan iğrenç bir...

Eskişehir’de bundan 0n iki yıl önce işlendiği ortaya çıkan vahşi cinayet olayının davasına dün devam edildi. Katil zanlısı Ayhan D. yaptığı savunmasında olayın maktul Hasan ç. tarafından kendisine yapılan iğrenç bir teklif yüzünden kaynaklandığını söyledi.


Bir televizyon kanalında yayınlanan kayıp aranıyor programından yola çıkarak iz süren Eskişehir emniyet müdürlüğü ağır suçlarla mücadele ekipleri tarafından kısa sürede aydınlatılan cinayet olayının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen katil zanlısı Ayhan D. isimli şahsın yargılanmasına devam edildi. çevik kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı dava duruşmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Hakkında kasten adam öldürmek suçundan davda açılan katil zanlısı Ayhan D. yaptığı savunmasında olayın maktul Hasan ç. tarafından kendisine yapılan iğrenç bir teklif yüzünden kaynaklandığını söyledi. Hasan ç. ile cezaevinde tanıştıklarını belirten katil zanlısı Ayhan D. “Cezaevinden tahliye olduktan sonrada Hasan ile görüşüyorduk. Olayın yaşandığı gün kendisiyle çarşıda karşılaştık. Birlikte birer bira içtik. Ben daha sonra yanından ayrılıp evime gittim. Gece yarısı benim evime gelip babasıyla kavga ettiğini bu nedenle moralinin bozuk olduğunu söyledi. Ona içki verdim, meze olarak sadece yumurta vardı. Kaynatıp önüne bıraktım, daha sonra yumurta kaynamamış diyerek yüzüme fırlattı. Kendisini sakinleştirdim. İçkisini içerken bana ilişki teklifinde bulundu. Evi terk etmesini söyledim. Gitmedi. Ben odama geçtim yattım arkamdan gelerek yatağıma girdi. Daha sonra ben kalkıp mutfağa gidip elimi yüzümü yıkadım. Yine geldi. Dengemi kaybedince yere düştüm Vitrin camı kırılmıştı. üzerime geldi. Yerdeki cam parçasını alarak rastgele salladım, boğazına saplandığını görünce yardım istemek için dışarıya çıktım. Döndüğümde Hasan yerde cansız bir şekilde yatıyordu. Hasan ölmüştü. Korktum ve paniğe kapıldım. Daha sonra cesedi sürükleyerek evimin bahçesindeki kuyuya attım.12 yıldır hiç kimseye söylemedim. Anne ve babasının televizyona çıktığını duydum ve anlatmaya mecbur kaldım. Hasan’ı çok severdim, iğrenç teklifte bulununca olay birden gelişti ve pişmanım” dedi. Duruşma sanık avukatının ek süre talebinde bulunması üzerine mahkeme heyeti tarafından 17 Temmuz 2018 gününe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.