"Millet Kıraathanesi Projesi üyelerimize zarar verir"

“Millet Kıraathanesi Projesi üyelerimize zarar verir”
Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kıraathane projesinin kahvehanecilere zarar vereceğini söyledi.Projenin detaylarının tam belli olmadığına dikkat çeken Çoban,...

Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki çoban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kıraathane projesinin kahvehanecilere zarar vereceğini söyledi.


Projenin detaylarının tam belli olmadığına dikkat çeken çoban, buna rağmen bedava çay ve kek dağıtılmasının kendilerini olumsuz yönde etkileyeceğini savundu.


Kahvelerde ahengin bozulacağını belirten çoban,‘‘ Kahvehanecilerimiz vergi ödüyor, yanında işçi çalıştırıyor ve istihdam sağlıyor. Projenin detayları tam belli olmasa da bize zararı olacak gibi görünüyor. Bize müşteri kaybettirir diye düşünüyorum. Bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmak doğru değil. Bize zarar vermeyecek projeleri elbette destekleriz, ancak bize zararı dokunan projelerin de karşısında oluruz. Bizi zora sokacak uygulamalardan ziyade biz daha devletten destek bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.