Şehitliği ziyaret ettiler

Şehitliği ziyaret ettiler
15 Temmuz Şehitleri için Konya’dan İstanbul’a bisikletle yola çıkan öğretmenler, Eskişehir’deki programları kapsamında Eskişehir Hava Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitleri andı. “15 Temmuz Şehitlerimiz için Ahde Vefa...


15 Temmuz Şehitleri için Konya’dan İstanbul’a bisikletle yola çıkan öğretmenler, Eskişehir’deki programları kapsamında Eskişehir Hava Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitleri andı.

“15 Temmuz Şehitlerimiz için Ahde Vefa Turu” kapsamında Konya’dan İstanbul’a yola çıkan üç öğretmen, Eskişehir’deki programlarını tamamladı. Eskişehir Hava Şehitliği’nde gönüllü diğer bisikletçiler ile birlikte şehitleri anan Konya’da görev yapan Alper Can, Hakan Arıkan ve Selim Ecevit’i İl Milli Eğitim Müdürü Necmi özen karşıladı. Program, şehitler için okunan dualardan sonra şehit mezarlarına karanfil bırakılmasıyla devam etti. Programda birçok gönüllü Konya'dan yola çıkan öğretmenlere eşlik etti. 2.5 yaşındaki Selim, babası Murat Şayan ile birlikte katıldığı etkinlikte ilgi odağı oldu. Basın açıklaması düzenleyen öğretmen Alper Can, “15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yüce Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünün göstergesini bir kez daha ispat edeceğiz” dedi. 


“BİZDEN SONRAKİ NESİLLERE HEM SPORU HEM DE DEĞERLERİMİZİ öĞRETMEK İSTEDİK”


 
Basın açıklaması yapan öğretmen Alper Can, eğitim ve öğretimin tatili olmaz diye düşünerek yola çıktıklarını vurguladı. Can yaptığı açıklamada, “Sizlerin de bildiği gibi bundan 2 yıl önce ülkemizin üzerinde oynanan hain bir oyun içimize kor ateşi gibi düştü. 15 Temmuz hain FETö saldırısı, etkisi hala devam etmekte olan bir alçaklık. ümidimiz, bu saldırının arkasında olanların bir an önce yüce Türk adaleti önünde hesap vererek hak ettiği cezalara çarptırılmasıdır.” ifadelerini kullandı. 
Basın açıklamasının yapılmasının ardından öğretmenler 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’nde sonlanacak program için yollarına devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.