"Bu destan hiç unutulmasın"

“Bu destan hiç unutulmasın”
 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Eskişehir Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna akşam yemeği verildi. Bir otelde gerçekleştirilen programa; Vali Vekili Bekir Şahin...

 
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Eskişehir Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna akşam yemeği verildi.

Bir otelde gerçekleştirilen programa; Vali Vekili Bekir Şahin Tütüncü ve eşi Hikmet Tütüncü, vali yardımcıları, kaymakamlar, askeri erkan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Eskişehir Valiliğinin himayesinde, ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ münasebetiyle düzenlenen yemekte, şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu onuru ifade eden Vali Vekili Tütüncü, program esnasında bir konuşma yaptı. Tütüncü, " Canla, kanla yazılan bu destan hiç unutulmasın; çocuklarımıza, torunlarımıza, torunlarımızın çocuklarına kalsın ve kuşaktan kuşağa aktarılsın diye var gücümüzle gayret göstereceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.