"Cezaevi kapatılmasın"

“Cezaevi kapatılmasın”
Çifteler Kadın Açık Cezaevinin kapatılmasının gündeme gelmesi ilçe esnafını harekete geçirdi. Cezaevinin ilçenin önemli geçim kaynaklarından olduğunu ifade eden ilçe esnafı imza toplamaya başladı.Çifteler’de bulunan ve...


çifteler Kadın Açık Cezaevinin kapatılmasının gündeme gelmesi ilçe esnafını harekete geçirdi. Cezaevinin ilçenin önemli geçim kaynaklarından olduğunu ifade eden ilçe esnafı imza toplamaya başladı.

çifteler’de bulunan ve uzun yıllardır hizmet veren Kadın Açık Cezaevinin kapatılması gündeme gelince ilçe esnafı da imza toplamaya başladı.
Yıllardır çifteler ilçesinde yer alan ve kapasitesi ile ilçe ekonomisine büyük katkılar sunan cezaevinin kapatılacağını duyan esnaf kampanya başlattı.
Cezaevinde 50’e yakın kişinin çalıştığını ve bu çalışanların büyük çoğunluğunun ilçe halkından olduğunu söyleyen esnaf; “Sadece ilçe ekonomisine değil, ilçenin istihdamına da büyük darbe vurulacak” dedi.
Cezaevine gelen ziyaretçilerden çalışanlara kadar yapılan tüm harcamaların ilçe ekonomisine büyük fayda sağladığını altını çizen çifteler esnafı kapama kararından vazgeçilmesini istiyor. Bu doğrultuda bir kampanya başlatan ve imza toplayan esnaf, topladığı imzaları ise ilgili bakanlığa gönderecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.