Kenar semtlerde asfalt atağı

Kenar semtlerde asfalt atağı
Yeni sezon çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerini tüm semtlere seferber etti. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelere bu sezon tüm sokaklarda...


Yeni sezon çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerini tüm semtlere seferber etti.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelere bu sezon tüm sokaklarda üst yapı hizmetlerinin götürüleceği açıklandı.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, belediye ekipleri özellikle kenar semtlerde yoğun bir üst yapı çalışması başlattı. Geçtiğimiz yıl yarım kalan üst yapı çalışmalarının bu sezon tamamlanacağını belirten yetkililer, bölge halkının çamur ve toz derdinden kurtarılacağını söylediler. Kaldırımların yenilendiği semtlerde fen işlerine bağlı ekiplerin asfalt kaplama çalışmasını devam ettirdiklerini de kaydeden yetkililer tüm semtlere eşit hizmet götürüldüğünü de sözlerine eklediler. Asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığı semtlerde ikamet eden vatandaşlar, taleplerini kısa sürede yerine getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.