SP'den Kıbrıs yorumu

SP’den Kıbrıs yorumu
Saadet Partisi Tanıtma İl Başkanı Veysel Öztürk, 20 Temmuz’un Saadet Partisi’nin 17. kuruluş yıldönümü ve Kıbrıs Barış Harekatı’nın da 44. yıldönümü olduğunu belirterek iki güzel günü aynı anda kutladıklarını...


Saadet Partisi Tanıtma İl Başkanı Veysel öztürk, 20 Temmuz’un Saadet Partisi’nin 17. kuruluş yıldönümü ve Kıbrıs Barış Harekatı'nın da 44. yıldönümü olduğunu belirterek iki güzel günü aynı anda kutladıklarını söyledi.

Saadet Partisi Tanıtma İl Başkanı Veysel öztürk, 20 Temmuz’un Saadet Partisi’nin 17. Kuruluş yıldönümü ve Kıbrıs Barış harekatının da 44. Yıl dönümü olduğunu belirterek iki güzel günü aynı anda kutladıklarını söyledi.
Kıbrıs için alarm zillerinin çalındığını ve feryat ettiklerini belirten öztürk, “Bugün 16 yıllık basiretsiz yönetimleri ile devletimizi ‘Kurtuluş Savaşı’nın eşiğine getiren AKP iktidarı, KKTC topraklarını da adeta masaya sürmüş, pazarlık konusu haline getirmiştir. Kıbrıs’ın yeniden Haçlı zihniyetine teslimi anlamına gelen bu büyük tavizler karşılığında da Türkiye’nin Avrupa Birliğine girişi için yeşil ışıklar yakılacaktır” dedi.
Milli Görüşçüler olar alam zillerini çaldıklarını ve haykırdıklarını belirten SP Tanıtma İl Başkanı Veysel öztürk, “İslam toprağı olan ve yüz binlerce şehidin kanı ile sulanan o topraklar kimsenin kendi malı veya mülkü değildir, kendinize gelin. Efendim Birleşmiş Milletler böyle istiyormuş, Avrupa böyle istiyormuş, Amerika da böyle istiyormuş. Bize ne? Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki; Ey AKP iktidarı; şehitlerin kanları üzerinden kirli pazarlıklar yapmayın. Vakıf mülklerini ve eserlerini kimseye peşkeş çekmeyin. Askerlerimiz Kıbrıs’ta barışın ve huzurun teminatıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.