Plajda hareket

Plajda hareket
Yağışlı geçen yaz mevsimini artık geride bırakıyoruz. Mevsimin son ayında hava sıcaklığı her geçen gün artarken güneşe hasret kalan Eskişehirliler serinlemek için kent parkta yer alan suni plajda soluğu alıyor. Haziran ayında...


Yağışlı geçen yaz mevsimini artık geride bırakıyoruz. Mevsimin son ayında hava sıcaklığı her geçen gün artarken güneşe hasret kalan Eskişehirliler serinlemek için kent parkta yer alan suni plajda soluğu alıyor.

Haziran ayında hizmete açılan havuzun bu sezon sürekli yağan yağmurlar nedeniyle boş kaldığını belirten yetkililer, Ağustos ayı ile birlikte hava sıcaklığında görülen artışın havuzu ve plajı hareketlendirdiğini söylediler. Sıcaklık yükseldikçe havuza olan talebinde arttığına dikkat çeken yetkililer “özellikle hafta sonları havuz boş kalmıyor. Geride kalan son iki ay boyunca yağmur yüzünden havuz ve plaja gelen olmuyordu. Sezonun Haziran ve Temmuz aylarında havuza gelenlerin sayısı parmakla sayılabilecek kadardı. Son bir haftadır yoğun bir taleple karşı karşıyayız” diye konuşturalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.