GENÇLİK PİKNİKTE BULUŞTU

GENÇLİK PİKNİKTE BULUŞTU
Yüzlerce üniversite öğrencisi, Odunpazarı Belediyesi tarafından Regülatör Piknik Alanında düzenlenen Gençlik Buluşması’nda bir araya geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldığı buluşmada, gençler...

Yüzlerce üniversite öğrencisi, Odunpazarı Belediyesi tarafından Regülatör Piknik Alanında düzenlenen Gençlik Buluşması’nda bir araya geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldığı buluşmada, gençler halat çekme, çuval yarışı gibi birçok etkinliğe katıldı. 
Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyi Gençlik Merkezleri, Regülatör Piknik alanında Gençlik Buluşması düzenledi. Yaklaşık bin üniversite öğrencisinin katıldığı buluşma birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.
Osmangazi, Anadolu ve Eskişehir Teknik üniversitelerinden öğrenci kulüpleri ve Gençlik Meclisi gönüllülerinin bir araya geldiği Gençlik Buluşmasına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldı. Soup Opera Konseri, DJ performansının olduğu buluşmada, gençler piknik yaptı. Halat çekme, çuval yarışması gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenlediği buluşmada, gençler eğlenceli bir gün geçirdi. Buluşmada gençlerle bir araya gelen Başkan Kazım Kurt, gençlerin sorunlarını, dilek ve şikayetlerini dinledi. Gençlerle selfie de çektiren Başkan Kurt, yaptığı konuşmada, Odunpazarı Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olacağını kaydetti. 

“HİçBİR MAKAM VE MEVKİ İçERDEKİ İNANç KADAR öNEMLİ DEĞİL”
Gençlerin yardımına, görgüsüne ve kültürüne ihtiyacı olan binlerce insan oluğunu söyleyen Başkan Kurt, hala okuma yazma bilmeyen insanlar olduğunu hatırlattı. “Bu insanlarla birlikte olun, ufkunu açın. Halk eğitimi böyle olur, halkla birlikte olur. Bunu da öncüsü gençlerdir. Gençler, bu nitelikleri gereği her türlü riski, kavgayı, mücadeleyi göze alabilirler” diyen
Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Ben de sizin yaşlarınızda başladım siyasete, hala aynı duygularla hareket ediyorum. Kendimi 15 yaşında gibi hissediyorum ve Türkiye’yi kurtarmak üzere olduğumuzu düşünüyorum. Hiçbir makam ve mevki içerideki inanç kadar önemli değil, gelir geçer. Bırakırız, yine siyaset yapmaya devam ederiz; çünkü ülkenin kurtuluşu da dünyanın kurtuluşu da siyasetten geçiyor. Onun için hepiniz siyaset yapın. Siyaseti bilerek yapın. Bilmeyenlere bırakmayın. Diploması olmayan, diplomayı bulamayanlar bu ülkeyi yönetmesin. Kapı gibi diplomaları getirin, bu ülkeyi birlikte yönetelim. Ben sizlere iyi eğlenceler, başarılar diliyorum.” Odunpazarı Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olacağını belirten Başkan Kut, Kent Konseyi de gençlerin yanında olacağını ifade etti. Kent Konseyinin 19 mahallede meclisi oluşturulduğunu kaydeden Başkan Kazım Kurt, “Bu mahallelerde yaptığımız çalışmalara da gençlik meclislerimize de katılın. Buralarda biz, sizlerden yararlanmak istiyoruz. Birlikte bu işi kotarırsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Hepinizi seviyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.