TÜYAP İnşaat Fuarı sona erdi

TÜYAP İnşaat Fuarı sona erdi
 Eskişehir de bu yıl ilk kez düzenlenen Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin memnuniyeti ile son buldu.  Pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.  Tüyap Tüm Fuarcılık...

 


Eskişehir de bu yıl ilk kez düzenlenen Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin memnuniyeti ile son buldu.  Pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü. 


 


Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) işbirliğinde, Eskişehir Teknik üniversite, Eskişehir Osmangazi üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleşen ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 87 firmayı ülke genelinden gelen ziyaretçilerle ETO – TüYAP Fuar Merkezi çatısı altında bir araya getirdi.


KATILIMCI FİRMALAR MEMNUN


Fuarda Kütahya, Afyon, Bilecik, Bursa ve Isparta’dan gelen yurtiçi heyetlerdeki inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamları katılımcı firmalar ile ürün ve hizmetleri hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirerek önemli iş bağlantıları kurdular. Kurulan ticari bağlantılar pek çok ürün satışı ve anlaşmanın gerçekleşeceğinin sinyallerini verdi.


Eskişehir İnşaat Fuarı’nı çoğunluğu profesyonellerden oluşan 21.435 kişi ziyaret etti. Sektörün ticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olan Eskişehir İnşaat Fuarı’nda katılımcı firmalar yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturarak ticari hacimlerini geliştirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelen yurtdışı alım heyeti ile yapılan ikili iş görüşmelerinde hem alım satımla hem de iş ortaklığıyla ilgili önemli iş bağlantıları kuruldu.


 “ YAPI VE DEPREM” KONULU PANELLER DüZENLENDİ.


Fuarda ana teması deprem ve inşaat olan etkinliklere de yer verildi. Türkiye’de son aylarda gündeme oturan deprem konusunda Eskişehir Teknik üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi üniversitesi’nden akademisyenler konferans ve panellerde konuşmacı oldu. Ayrıca TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen “ 10 KW ve Altı çatı ve Cephe Uygulamalı Güneş Elektrik üretim Tesisleri” konulu konferansa katılım yoğun oldu.Ziyaretçilerin ve katılımcıların beğenisi ile son bulan ve 2020 yılı hazırlıklarına şimdiden başlanan TüYAP Eskişehir İnşaat Fuarı, 12 – 15 Kasım 2020 tarihinde yeniden ziyaretçiler ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.