Tepebaşı'ndan duyarlı davranış

Tepebaşı’ndan duyarlı davranış
Tepebaşı Belediyesi, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına karşı duyarsız kalmıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, soğuk havada sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi...

Tepebaşı Belediyesi, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına karşı duyarsız kalmıyor.


 


Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, soğuk havada sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için vatandaşların bağışladığı mamaları ve yiyecekleri ilçenin muhtelif yerlerinde oluşturulan beslenme noktalarına bırakmaya devam ediyor.


Aç VE SUSUZ KALMAMALARINI SAĞLIYORUZ


Besleme çalışması kapsamında sokak hayvanlarına mama, ekmek ve çeşitli yiyecekler verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, “Sokak hayvanlarının bu soğuk kış günlerinde aç ve susuz kalmamaları için çalışmalar yapıyoruz. Eskişehir’i etkisi altına alan soğuk hava sokaklarda kalan hayvanlar için ölümcül olabiliyor. Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün. Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm yurttaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Sahipsiz, sevimli dostlarımızın soğuktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyodlarla kış mevsimi boyunca sokak hayvanlarını beslemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.