KÜÇÜKLER BASKETBOLUN EN BÜYÜKLERİ

KÜÇÜKLER BASKETBOLUN EN BÜYÜKLERİ
Okullar arası Küçükler Basketbolda erkeklerde Gelişim’in şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından kızlarda ise Şehit Ali Gaffar Okkan mutlu sona ulaştı. Karşılaşmaların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren ekiplere...

Okullar arası Küçükler Basketbolda erkeklerde Gelişim’in şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından kızlarda ise Şehit Ali Gaffar Okkan mutlu sona ulaştı. Karşılaşmaların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları takdim edildi…


Kızlarda Gaffar Okkan Farkı


Okullar arası Küçükler Erkek ve Kız Basketbol İl Birinciliği dün sona erdi. Atatürk Spor Salonu’nda bayanlarda tek devre lig usulüne göre oynanan müsabakalarda büyük çekişme yaşandı. Turnuvada final niteliği taşıyan müsabakada Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu ile özel çağdaş Ortaokulu karşı karşıya geldi.


Şehit Alif Gaffar Okkan mücadelede daha etkili olan taraftı ve rakibini 45-11 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bir diğer müsabakada Dr. Halil Akkurt Oratokulu, özel Şehir Ortaokulu’nu 30-2 yendi ve il üçüncüsü oldu.


Şampiyon Kupasına Kavuştu


Küçük erkeklerde ise Gelişim daha önce şampiyonluğunu ilan etmişti. Dün oynanan formalite müsabakalarının ardından ikinciliği Melahat ünügür’ün elde ettiği il birinciliğinde üçüncü özel çağdaş, dördüncü ise Atayurt oldu.


KUPALARINI ALDILAR


Müsabakalar sonrasında önce sabah seansında kızlarda tören yapıldı. Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.. öğleden sonra ise sıralamanın daha önce belli olduğu erkeklerde Gelişim kupasına kavuştu.


Kızlarda Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu ile erkeklerde özel Gelişim ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.